4 november 2021 - Remco Hill Leestijd 5 min

Maak kennis met Forever Plants by Divine: onze nieuwe groene meubelstukken

Groot, groter, groots(t) nieuws: vandaag lanceren wij op de Trade Fair in Aalsmeer onze nieuwe collectie groene kamerplanten. Onze bekende groene toppers, maar dan een stuk groter, vertakt of met meerdere stekken. Zie het een beetje als grote groene meubelstukken. Ideaal voor kantoren, of als je veel ruimte in je huis hebt!

DE PLANTEN UIT DE XL COLLECTIE 

Binnen de XL collectie vind je verschillende bekende, populaire kamerplanten die gretig aftrek vinden in veel huishoudens. De Strelitzia Nicolai, ook bekend als de paradijsvogelplant, groeit bijvoorbeeld al jaren in populariteit. En het ziet er niet naar uit dat dat binnenkort zal stoppen. Maar ook de Ficus Lyrata, de Alocasia Zebrina, de Monstera en de Yucca zijn niet meer weg te denken uit Nederlandse huishoudens én kantoren.

Omdat planten een steeds meer prominente plek krijgen in onze levens, besloten wij daarop in te spelen. Want wat als je een plant een hoofdrol laat spelen in je interieur? Wat als een plant niet meer zomaar een plant is, maar een volwaardig groen meubelstuk? Maak kennis met de XL collectie: de planten die je van ons kent, maar dan een stuk groter. Denk hierbij aan een Monstera van 130 cm hoog, een Yucca Maya tree van wel 160 cm hoog, een Strelitzia Nicolai van 150 cm hoog of een Alocasia Zebrina van 120 cm hoog.

OVER FOREVER PLANTS BY DIVINE 

De planten uit de XL collectie worden gekweekt bij kwekerij Forever Plants by Divine op het Bagijneland in ’s-Gravenzande, een samenwerkingsverband tussen anjerkwekerij Nieuwland en Forever Plants. Naast het kweken van een nieuwe collectie planten, zien we Forever Plants by Divine als een mooie kans om een nieuwe generatie klaar te stomen voor de glastuinbouw.

Forever Plants by Divine wordt gerund door Sara Doelman, Jonas Doelman en Jolien van Uffelen. Sara is halverwege de studie Teelt en Veredeling in Delft, Jonas was jarenlang de rechterhand van de bedrijfsleider van anjerkwekerij Nieuwland. Jolien is de dochter van een teeltadviseur. Bovendien heeft ze de opleiding Tuinbouwmanagement afgerond. Een ambitieus team dat verantwoordelijk zal zijn voor het operationele management van Forever Plants by Divine.

PASSEND BINNEN DE WAARDEN VAN FOREVER PLANTS

Bij Forever Plants hechten we onwijs veel waarde aan educatie en innovatie. De manier waarop we nu samenwerken met de jonge ondernemers Sara, Jonas en Jolien past volledig binnen onze visie op de toekomst. We stimuleren ondernemerschap, nemen het drietal mee in de bedrijfsvoering en proberen op verschillende manieren te innoveren, om er zo voor te zorgen dat we uiteindelijk steeds meer positieve invloed hebben op zowel de planeet als onze collega’s.

Remco Hill van Forever Plants vult aan: “We zijn onwijs trots op de samenwerking met Sara, Jonas en Jolien. Het is sowieso bijzonder om te zien dat we twee jonge dames hebben gevonden die met zoveel passie planten kweken. Daarnaast zijn alle drie de ondernemers goed opgeleid, wat we nodig hebben in de glastuinbouw om tot het volgende niveau te komen.” En daarnaast vinden we het natuurlijk ontzettend tof om met jonge mensen te werken. We zijn ervan overtuigd dat we de wereld samen met Sara, Jonas en Jolien steeds een stukje groener en leuker kunnen maken!

GROTE GROENE MEUBELSTUKKEN BESTELLEN?

Ben je benieuwd naar het volledige assortiment groene meubelstukken uit de XL collectie en wil je meer informatie over de beschikbaarheid en verwachte levertijden? Neem dan vooral contact op met ons sales team, we staan voor je klaar!

Meer blogs lezen?